Elkészítése: Az avokádók bőrét lehúzzuk, a magot eltávolítjuk a puha húsról, majd villával összetörjük az avokádódarabokat. Ezután pépesre tört fokhagymát és 1 fej lereszelt lilahagymát adunk hozzá. A krémet paradicsomdarabokkal, frissen metél petrezselyemzölddel, fűszersóval, borssal és citromlével ízesítjük. A kész krémet tejföllel és margarinnal lazítjuk, ezzel téve még krémesebbé és lágyabbá.
Villányi Portugieser mellé kínálhatjuk, amely a villányi borvidék jellegzetes fajtája. A vörösborok közül elsõként kerül palackba. Lilás bíbor színű árnyalattal, friss, gyümölcsös illattal, harmonikus ízzel, lágy savakkal rendelkezõ bor. Fogyasztása 15 fokon javasolt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.