Előkészítés: A burgonyákat megmossuk, bő, sós vízben puhára főzzük. Másik edényben a tojásokat keményre főzzük. Leszűrjük, kissé hűlni hagyjuk.
Elkészítés: Az almát, a kivit meghámozzuk, a gépsonkával, a sajttal együtt kis kockákra vágjuk. A burgonyákat és 2 tojást meghámozzuk, szintén apró kockákra vágjuk. Végül az avokadót is meghámozzuk, húsát felkockázzuk, és az összes hozzávalót egy tálban összekeverjük a majonézzel. A masszát a tésztakosárkákban egyenlő arányban szétosztjuk. A maradék egy tojást meghámozzuk, a salátára reszeljük, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.