Elkészítés: A karajszeleteket jó vékonyra kiklopfolom, megsózom, meghintem kurkumával és fahéjjal. Minden szelet közepére teszek 1 szelet mozzarella sajtot és 3 db jó húsos aszalt szilvát. Batyu formára hajtom be a széleiket, áttekerek rajtuk 1 szelet szalonnát.
Kisebb tepsibe teszem őket, durvára darált színes borssal megszórom. Aláöntök egy kevés olajat és egy kevés bort, ez utóbbit az aromája miatt, majd lefedem alufóliával.
210 C fokra előmelegített sütőben 45 percet sütöm fólia alatt, majd lehúzom a fóliát, és további 25 perc alatt megpirítom a húsokat.
Krumplipürével tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.