Elkészítés: A húst megmosom, lehártyázom, kétfelé vágom.
Egy öntöttvas serpenyőt felhevítek és a hús minden oldalát hirtelen megsütöm, majd kiveszem a serpenyőből, ízlés szerint sózom, borsozom, bekenem darabonként 2-2 reszelt fokhagymával. 5-5 szelet bacont egymás mellé helyezek, ráteszem a húst, és mint a rétest, feltekerem, majd egymás mellé egy jénai tálba helyezem.
Alufóliával lefedve, 190 fokra előmelegített sütőben 50 percet sütöm. Ha a hús kellően megpuhult, eltávolítom a fóliát, és 5 percre visszateszem a sütőbe, hogy szép pirosra piruljon.
Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.