Elkészítés: A csirkemájat fél órára tejbe áztatom, mert attól sokkal puhább és zamatosabb lesz. Utána lecsöpögtetem, és beletekerem egyenként a baconszeletekbe. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába megforgatom, és forró olajban kisütöm. Só nem kell hozzá, mert a szalonna jó ízt ad neki.
A körethez 1 kg burgonyát kockára vágok, megsózom, pirospaprikával, borssal, sóval és majoránnával összeforgatom, állni hagyom kb. 15 percet, utána forró olajban kisütöm.
Könnyű nyári saláta illik hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.