Elkészítés: A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk, még melegen krumplinyomón áttörjük.
A hagymákat apróra, a bacont vékony csíkokra vágjuk. A bacont kipirítjuk, hozzáadjuk a vöröshagymát és a fokhagymát. 2-3 percig dinszteljük. Az áttört burgonyához adjuk, sózzuk, borsozzuk. Annyi lisztet adunk hozzá, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Egyforma gombócokat formálunk belőle, ellapítjuk és olajban kisütjük.
A joghurtot elkeverjük a hagymákkal, sóval és a borssal. A lángosokat a hagymás joghurttal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.