Elkészítés:Egy őzgerincformát kibélelünk szalonnacsíkokkal úgy, hogy keresztbe rakjuk, és a szélek fedjék egy kicsit egymást.
A tojásokat jól felverjük villával, sózzuk, és sajtot reszelünk bele. A lisztbe szórunk egy kevés borsot.
A húsokat kiklopfoljuk és besózzuk. Ezután egyenként belemártjuk előbb a lisztbe, utána a tojásos, sajtos szószba. Hosszában belefektetjük az őzgerincformába a szalonnacsíkokra.
Addig rétegezzük a húst, amíg el nem fogy.
A szalonnacsíkok végét ráhajtjuk a húsra, és alufólia alatt készre sütjük.
Ha megsült, egy kicsit állni hagyjuk, hogy a sajt ki ne folyjon. Majd kiborítjuk deszkára, és ujjnyi vastagságúra szeleteljük.
Sült krumplit adunk hozzá köretnek.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.