Elkészítés: A húst kis darabokra vágom, a bacont szeletelem, a hagymákat aprítom, a paprikát karikára, a paradicsomot kockára vágom.
Egy edényben kevés olajon megpirítom a bacont, ezen megdinsztelem a hagymákat, majd rádobom a húst. Amikor kifehéredett, ráteszem a paprikát és a paradicsomot, fűszerezem, a paprikát és borsot nem sajnálva. Kis idő múltán öntök hozzá vizet, beleöntöm a rizst, megkeverem. Mielőtt kész, öntök hozzá vörösbort, készre főzöm. A végén vágok rá petrezselymet.
Tálaláskor körberakom savanyúsággal, s szórok rá még paprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.