Elkészítés: Az apró kockákra vágott szalonnát zsírjára sütjük, majd hozzáadjuk a megtisztított és apróra vágott vöröshagymát, és kissé megpirítjuk. Azután beletesszük a kockára vágott húst, és kevergetve tovább sütjük. Sóval, borssal fűszerezzük, pici vizet öntünk alá, és lefedve csendes tűzön félpuhára pároljuk.
Ekkor hozzáadjuk a megtisztított, kockára vágott leveszöldséget, a szeletekre vágott gombát, megszórjuk pirospaprikával, és felöntjük bőven vízzel.
Tovább főzzük, majd rövid idő után beletesszük a csíkokra vágott paprikát s a felkockázott paradicsomot, és készre főzzük.
Amikor elkészült, hozzáadjuk az apróra vágott petrezselymet, és behabarjuk a liszttel kikevert tejföllel. Felforraljuk, és máris tálaljuk.
Levesbetétként csipetkét is adhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.