Elkészítés: Egy tepsit kikenünk margarinnal. A burgunyákat héjukban megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd karikára vágjuk. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és besózzuk, majd a tepsi aljára tesszük. Rétegenként ráteszük a szintén felkarikázott, enyhén besózott hagymát, burgonyát, paprikát és paradicsomot. A rétegek között mindig kevés borssal és bazsalikommal ízesítünk. A mozzarellát finoman széttépkedjük, és az egészet beborítjuk a darabkáival. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 35 pecig sütjük, amíg a sajt teljesen egybefüggően elolvad a tetején. Aki kedveli a kicsit füstösebb ízeket, a tepsi aljára tehet vékony bacon-szeleteket, a tetejére füstölt sajtot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.