Elkészítés: Egy tepsit kikenünk margarinnal. A burgunyákat héjukban megfőzzük, hagyjuk kihűlni, majd karikára vágjuk. A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk és besózzuk, majd a tepsi aljára tesszük. Rétegenként ráteszük a szintén felkarikázott, enyhén besózott hagymát, burgonyát, paprikát és paradicsomot. A rétegek között mindig kevés borssal és bazsalikommal ízesítünk. A mozzarellát finoman széttépkedjük, és az egészet beborítjuk a darabkáival. Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 35 pecig sütjük, amíg a sajt teljesen egybefüggően elolvad a tetején. Aki kedveli a kicsit füstösebb ízeket, a tepsi aljára tehet vékony bacon-szeleteket, a tetejére füstölt sajtot.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.