Elkészítés: Egy edénybe tegyük bele a balzsamecetet, facsarjuk bele a narancsot, reszeljük bele a gyömbért, és hintsük meg fahéjjal (bár az egész fahéj frissen reszelve jobb). Keverjük jól össze, majd tegyük bele a csirkemelleket. Letakarva dobjuk a hűtőbe, és hagyjuk pihenni.
Forrósítsunk fel olívaolajat, majd a húsokat a pácléből kivéve tegyük az olajra, és süssük meg. A sült húst tegyük lefedve meleg helyre (én a sütőbe dobtam, mert ott épp készítettem hozzá a zöldfűszeres krumplit köretnek. :-)
A páclevet öntsük a megüresedett edényünkbe, kezdjük el forralni. Amikor felforrt, tegyük bele a barna cukrot/mézet, és sűrítsük. Ha a cukor már teljesen felolvadt, akkor kicsit még forraljuk, majd vegyük le a tűzről, a húst ezzel a mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.