Elkészítés: Nagy darabokra törünk és vízgőz felett megolvasztunk 35 dkg étcsokoládét. A tejszínt felforraljuk, hozzáadjuk a balzsamecetet, a kávét és a konyakot. Hagyjuk langyosra hűlni, majd hozzáadjuk az olvasztott csokoládét. A masszát addig hűtjük, míg majdnem megdermed, majd habzsákba kanalazzuk, és megtöltjük vele a trüffelgolyók közepét. 2-3 órára hidegre tesszük.
Vízgőz felett megolvasztunk újabb 10 dkg étcsokoládét, majd kissé kihűtjük, habzsákba töltjük, és lepecsételjük vele a golyók tetejét. Hagyjuk megdermedni.
A bevonathoz vízgőz felett megolvasztunk még 30 dkg étcsokoládét, a maradék 5 dkg-ot pedig finomra reszeljük. A trüffelgolyókat egyenként az olvasztott csokiba mártjuk, óvatosan lerázzuk róluk a felesleget, sütőpapírra tesszük, és 1-2 perc múlva megszórjuk a reszelt csokoládéval.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.