Elkészítés: A csirkemellet alaposan megmossuk, jól lecsepegtetjük. Egy hegyes késsel felszúrjuk a közepén. Ezután a csirkemellbe óvatosan, hogy ne törjön össze, belenyomjuk a banánt. A hús mindkét oldalát ízlés szerint sózzuk, és enyhén megszórjuk a fűszerekkel. Végül körbetekerjük a baconcsíkokkal.
Egy tepsibe kevés olívaolajat öntünk, majd egymás mellé helyezzük a becsomagolt húsokat, és aláöntjük a tejszínt.
Előmelegített sütőben, közepes lángon kb. 30 perc alatt szép pirosra sütjük.
Tálaláskor sült krumplit, rizst, esetleg salátát kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.