Elkészítés: A piskótához a tojások fehérjét kemény habbá verjük,félretesszük. A sárgákat a cukorral, a dióval, a sütőporos lisztel kikeverjük, majd óvatosan hozzáadjuk a fehérjéből vert kemény habot is. Az így kapott masszát sütőpapírral bélelt vagy kikent csatos tortaformában, előmelegitett sütőben megsütjük.
A krémhez 1,25 dl tejszínt meglangyosítunk, ebbe beletörjük a 2 tábla csokit, felolvasztjuk, elkeverjük, majd 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy lehűljön a krémünk. Ha már jol visszakeményedett a krém, megkenjük vele a piskótát. A banánokat hosszában félbevágjuk, majd a krémre fektetjük.
A 3,75 dl tejszínt kemény habbá verjük, és a banánok tetejére kenjük. Ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.