Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztjuk (a sárgáját nagyobb edénybe), a sárgájához hozzáadjuk a cukrot habverővel, kb. 8-10 perc alatt felverjük, kb. a 4. percnél hozzá öntjük a vizet. A felvert tojássárgájához hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, lassan elkeverjük a habverővel. A tojásfehérjét a habverő legnagyobb fokán kemény habbá verjük úgy, hogy ha megfordítjuk az edényt, nem esik ki a hab. A fehérjehabot hozzáöntjük a masszához, és lassan fakanállal összevegyítjük, vigyázva arra, hogy ne törjük a habot nagyon össze.
A kívánt tortaformának az alját kivajazzuk, sütőpapírt vágunk a forma aljára, majd belerakjuk a papírt. Beleöntjük a formába a masszát, szép simára eligazgatjuk a tetejét, s előmelegített sütőben, 180 fokon, 15-20 perc alatt megsütjük. Kihűtjük a tésztát.
A joghurtot elkeverjük a porcukorral, és az apró kockára vágott 2 banánt, a kivi felét és az ananászt a joghurtos krémbe öntjük. Meleg vízben a 2 dkg zselatint feloldjuk, langyosan belekeverjük a joghurtos krémbe, majd óvatosan beleforgatjuk a tejszínhabot.
A krémet ráöntjük a piskótára, hűtőbe tesszük 2-3 órára, s miután megszilárdult, a torta tetejét a maradék, nagyon vékony szeletekre vágott banánnal és kivivel kirakjuk.
2 dl befőttlével, 1 dkg zselatinnal, és 6 dkg cukorral zselét főzünk. Langyosra hűtjük, majd egyenletesen bevonjuk vele a gyümölcsöt. Ha a zselé megszilárdult, a tortát a forma oldala mentén éles késsel meglazítjuk, és tányérra rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.