Elkészítés: Palacsintákat sütünk a kikevert alapanyagokból.
A krémhez habosra keverjük a hozzávalókat, megkenjük a palacsintákat és feltekerjük őket.
A tojáshabot keményre verjük a citromlével, apránként hozzáadjuk a cukrot is, majd a tűzálló tálba helyezett palacsinták tetejére cifrázzuk.
Forró sütőben addig sütjük, amíg a tetejük picit megpirul.
A sodóhoz összekeverjük a tojások sárgáját a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével, az étkezési keményítővel, majd felöntjük a forró tejjel. Lassú tűzön pár perc alatt krémszerűvé sűrítjük.
A sodót ráöntjük a palacsintákra, úgy tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.