Elkészítés: A szokásos módon elkészítjük a piskótát, majd egy nagyobb méretű sütőpapíros tepsiben (31x43 cm) kb. 15 perc alatt megsütjük.
Miután megsült, a tepsiből egy lisztezett konyharuhára borítjuk (az a része legyen felül, amelyik kevésbé szép, tehát az alja). A bátrabbak akár máris kenhetik lekvárral, majd tekerhetik fel, de aki kevésbé merész így csinálja: tekerjük fel a konyharuhával együtt, mintha az lenne a töltelék. Hagyjuk így 5-10 percig, majd tekerjük le, tegyük félre a konyharuhát, és kenjük meg a lekvárral. Tekerjük fel ismét, és hagyjuk állni így min. 10 percig.
Porcukorral meghintve, ferdén szeletelve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.