Előkészítés: Az aszalt barackot apró darabokra vágjuk. Kibélelünk sütőpapírral egy tepsit.
Elkészítés: A cukrot a tojásokkal habosra keverjük. Beledolgozunk 12 dkg darált mogyorót, a lisztet, a citromhéjat, és 3 evőkanál kivételével a barackot. Lisztezett kézzel 2-3 cm átmérőjű golyókat formázunk a masszából, meghempergetjük a maradék darált mogyoróban, és a tepsire rakosgatjuk. Mindegyik közepébe 1-1 darab barackot nyomunk, és 1 órát pihenni hagyjuk. A sütőt 160 fokra (gázsütő 1. fokozat) előmelegítjük. A golyókat kb. 25 percig sütjük, ha túlságosan barnulnának, alufóliával letakarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.