A kekszet zúzzuk össze, keverjük össze az olvasztott teavajjal, majd egyenletesen nyomkodjuk el a tortaforma aljában, és tegyük hűtőszekrénybe amíg megkeményedik.
A krémsajtot és a cukrot tegyük egy tálba, és jól keverjük össze.
A barack felét botmixerrel pürésítsük, majd a gyümölcspürét keverjük a krémsajthoz.
A zselatint oldjuk fel meleg vízben, majd adjuk a barackos krémhez.
A tejszínt verjük habbá, és adagoljuk a krémhez. Ezt követően a krémet kanalazzuk a csatos tortaformába, majd tegyük hűtőszekrénybe. Tálalás előtt a torta tetejét díszítsük barack darabokkal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.