Előkészítés: A barackot leforrázzuk, héját lehúzzuk, kimagozzuk, a húsát összeturmixoljuk. A citromot alaposan megmossuk, héját lereszeljük, levét kinyomjuk.
Elkészítés: A barackpürét a citrom levével és héjával, a cukorral, a borral és 1,5 dl vízzel felforraljuk. A keményítőt elkeverjük 1 dl vízben, a leveshez adjuk, és kevergetve kissé besűrítjük. Hidegre tesszük, alaposan lehűtjük. 3. Tálalás előtt kimagozzuk a meggyet, és a levesbe keverjük.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 3 óra múlva
1 adag: 328 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.