Elkészítés: A hagymákat apróra vágjuk vagy lereszeljük. A paradicsomokat leforrázzuk, lehúzzuk a héjukat, majd kis kockákra vágjuk. A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, sózzuk.
A cukrot kevés olajon aranybarnára pirítjuk. Rátesszük a hagymát, 1-2 percig pirítjuk. Beletesszük a többi hozzávalót, és kis lángon sűrűn kevergetve 1 órát főzzük. Ha szükséges, kevés vizet önthetünk alá.
A csirkeszárnyakat grillen vagy sütőben a szósszal kenegetve szép pirosra sütjük. A maradék szószt hűtőben lezárt üvegben tárolhatjuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.