Elkészítés: A csirkét megmossuk, megtisztítjuk, összevágjuk. Ha csak combot használunk, azt kettévesszük. (Csak mellből ne készítsük, mert nagyon száraz, szaftosabb csirkerész is kell bele). A hagymát finomra összevágjuk, a répát-zöldséget megtisztítjuk és felkarikázzuk. A konzerv paradicsomot tálba kiöntjük és az egész paradicsomokat fakanállal kisebb darabokra összetörjük. Természetesen konzerv helyett használhatunk 40 dkg érett paradicsomot is, ezt meghámozzuk, csumáját kivágjuk és apróra összevágjuk. A zsíron megdinszteljük a hagymát, erre rátesszük az összedarabolt csirkét és a felkarikázott zöldségeket, jól átpirítjuk. Ráöntjük a konzervet (vagy a friss paradicsomot). Megsózzuk, megborsozzuk, bőven szórunk rá friss bazsalikomot, oregánót és tört fokhagymát. Készre pároljuk, és ha nagyon pirulna, kevés vizet öntünk alá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.