Elkészítés: A húst sózom, borsozom, s ha lehet, kb. 20 percig állni hagyom. Ezalatt a fokhagymát apróra, a paradicsomokat szeletekre, a sajtot csíkokra vágom. Egy tepsibe sütőpapírt teszek, a sütőt 220 fokra előmelegítem.
A húsokat elősütöm, majd a tepsiben elhelyezem őket. Fokhagymás olívaolajjal meglocsolom őket. Elosztom rajtuk a paradicsomokat és a bazsalikomleveleket, végül a sajtot. Alufóliával lefedem, s a sütőbe tolom. Kb. 1 óra kell neki. Közben figyelem, ha szükséges, öntök alá langyos vizet. Az utolsó negyed órában leveszem a fóliát, s hagyom, hogy megpiruljon a sajt.
Vajas krumlpival körítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.