Elkészítés: A rizslisztet tejben sűrűre főzzük. Hozzákeverjük a darált mandulát, két tojássárgáját, a cukrot (szorbitolt), a reszelt citromhéjat és a fahéjat, majd óvatosan a tojásfehérje felvert habját. Margarinnal kikent formában, 180 fokra előmelegített sütőben 40-45 percig vízgőzben sütjük. Tálaláskor tejszínhabbal díszíthetjük. Cukorbetegeknél a cukrot a szorbitollal helyettesítsük. A tápanyagtartalom így 30 kcal-val és 8 g szénhidráttal kevesebb.
Energia: 196 kcal
Szénhidrát: 28 g
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.