Elkészítés: A hagymát, az ecetes uborkát és a petrezselymet finomra vágjuk. Elővesszük gyönyörű salátástálunkat, és mind beletesszük. A sót, a borsot, a mustárt és az ecetet kikeverjük, tárkonnyal ízesítjük, majd az olajat is beledolgozzuk. Az előzőekre öntjük, jól összekeverjük. Csülkünket kedves kis kockákra vágjuk, lazán a fűszeres salátaöntetbe forgatjuk, letakarjuk, és pár órára hűtőszekrénybe tesszük.
Tálaláskor a főtt tojásokat félkarikára vágjuk, tányérra rakjuk, a csülöksalátát ráhalmozzuk. Kínáljunk mellé barna kenyeret és világos sört.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.