Elkészítés: A tésztához valókat dagasztjuk, addig kelesztjük, míg elkészítjük a szószt. A szószhoz az olajon megfuttatjuk a kockára vágott vöröshagymát, meghintjük a liszttel, beleöntjük a paradicsompürét és még egy konzerves doboz vizet. Sózzuk, ízlés szerint beleteszünk oregánót, bazsalikomot (lehet pizza fűszerkeverék is). A tésztát 30 cm átmérőjű sütőformába tesszük , kis peremet nyomkodunk a szélére. Tetejére öntjük a szószt, erre szórjuk a gépsonkát, majd a sajtot. Kb. 20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.