Elkészítés: A megtisztított bélszínszeletekre körbe szalonnát helyezünk, és spárgával körültekerjük. Gyengén megsózzuk, és borssal is meghintjük. A szeleteket ezután tányérba helyezzük, és salátaolajjal leöntjük, megforgatjuk, és fél órát pihenni hagyjuk.
A felhevített zsírhoz később hozzáöntjük ezt az olajat, amelyben a bélszínszeletek álltak. A forró zsírban a bélszínszeletek mindkét oldalát rozsdabarnára sütjük, majd lehúzzuk a lángról, ismét rátéve kb. 5-8 percen át tovább sütjük.
Tetszés szerint bármilyen körettel tálalhatjuk. Tálalásnál a hússzeletekről eltávolítjuk a spárgát, zsírban sült kenyérszeletekre helyezzük a bifszteket, és a levével leöntjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.