Elkészítés: A megtisztított bélszínszeletekre körbe szalonnát helyezünk, és spárgával körültekerjük. Gyengén megsózzuk, és borssal is meghintjük. A szeleteket ezután tányérba helyezzük, és salátaolajjal leöntjük, megforgatjuk, és fél órát pihenni hagyjuk.
A felhevített zsírhoz később hozzáöntjük ezt az olajat, amelyben a bélszínszeletek álltak. A forró zsírban a bélszínszeletek mindkét oldalát rozsdabarnára sütjük, majd lehúzzuk a lángról, ismét rátéve kb. 5-8 percen át tovább sütjük.
Tetszés szerint bármilyen körettel tálalhatjuk. Tálalásnál a hússzeletekről eltávolítjuk a spárgát, zsírban sült kenyérszeletekre helyezzük a bifszteket, és a levével leöntjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.