Elkészítés: A káposztát ízlés szerint kimossuk. Kiolajozott tepsibe szétterítjük a felét, majd ráfektetjük a megmosott, meghámozott, magházától megszabadított, cikkekre vágott birsalmát, a babérleveleket és a kisebb darabokra vágott oldalast, majd befedjük a maradék káposztával.
A paprika húsát vékony cikkekre vágjuk, a petrezselyem zöldjét finomra aprítjuk. Mindkettőt a káposztára szórjuk, gazdagon borsozzuk. Ráöntjük a zöldséglevest (leveskockából is készülhet), és alufóliával letakarva, 200 Celsius-fokra előmelegített sütőben a húst puhára pároljuk 1,5 óra alatt, majd a fóliát levéve megpirítjuk. A tetejét
kolbászkarikákkal díszíthetjük.
Hagymás galuskát kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.