Elkészítés: Az élesztőt, a zsiradékot összemorzsolom a sós liszttel, majd a reszelt sajttal, a tojássárgával és a tejföllel. Jól összegyúrom. Pár órát hűvös helyen pihentetem. Sütés előtt 1/2 órával vékonyra kinyújtom, hajtogatom, majd ismét pihentetem. Ezt 1/2 óra múlva megismétlem, majd szaggatásra nyújtom (kb. 1/2 cm). Tojássárgával megkenem, reszelt sajttal megszórom a tetejét. A gyorsaság kedvéért rádlival négyzeteket formázok. Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütöm. Nagyon finom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.