Elkészítés: 1 tojást felverek a tejjel, hozzáadom a cukrot, az őrölt fahéjat és a szarvasgombás tokaji aszú zselét, valamint a bodzavirág szárairól kézzel leválasztott apró virágszirmokat. Belereszelem 1 citrom haját, és pár csepp citromlevet is csepegtetek bele, kézi habverővel csomómentesre, habosra keverem. Annyi lisztet keverek hozzá, amennyit felvesz, palacsintatésztához hasonló masszát kell kapjak.
A palacsintasütőt olajjal kikenem, és a palacsintához hasonlóan, de picit vastagabbra sütöm meg.
Saját magában is fogyasztható, de adhatunk hozzá vaníliás, mazsolás krémtúrót, vagy valamilyen finom lekvárt, esetleg pudingot is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.