Elkészítés: A tésztához a tojásfehérjét cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a darált diót és a lisztet. 2 kikent, lisztezett tepsiben, kés segítségével egyenletesen elkenjük a tésztát. Mérsékelt tűzön világos barnára sütjük.
A sütőből kivéve hosszában összesen 5-6 darabra felszeleteljük.
Ha kihűlt, egymásra rakva a következő krémmel töltjük meg: a vajat a porcukorral és a tojással jó habosra keverjük, hozzáadjuk a darált, pörkölt diót, az olvasztott csokoládét és a rumot. Kifagyasztjuk, jégszekrénybe tesszük.
A mázhoz felolvasztjuk a csokoládét, amikor nem túl meleg, hozzáadjuk az étolajat, jól elkeverjük, és áthúzzuk vele a szeleteket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.