A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk, forró olajon megdinszteljük. Hozzákeverjük a darált húst, sót, borsot, és a fűszereket ízlés szerint. Kevés vízzel készre pároljuk a húst.
Hozzáadjuk a paradicsompürét. Ha szükséges, felönthetjük még egy kevés vízzel, mielőtt levesszük a tűzhelyről (igény szerint, ha kevés a szaftja.)
A tésztát a csomagon található utasítás szerint enyhén sós vízben kifőzzük, majd leszűrjük. Tálaláskor a paradicsomos, húsos keverékkel leöntjük, és reszelt sajttal megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.