Elkészítés: Elsőnek készítsük el a tölteléket: vágjuk egészen apróra a petrezselymet és a fetát, majd keverjük össze a tojások fehérjével. A sárgáját tegyük félre egy bögrében. Ezután a szobahőmérsékleten felengedett tésztát nyújtsuk ki, vágjuk először négyzetekre, majd vágjuk félbe, hogy háromszögeket kapjunk.
A háromszögeket megtöltkük, batyuvá hajtsjuk, széleit egy villával dolgozzuk egymásba, majd egy kávéscsésze aljával egyenesre vághatjuk, ha nem sikerült szépen. A batyukat tegyük egy kiolajozott alufóliával kibélelt tepsibe, majd bőségesen kenjük be a félretett tojássárgájával. 220 fokos sütőben a borek 15-20 perc alatt kész van.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.