Elkészítés: A kacsamellfiléket sóval, borssal, majoránnával megfűszerezzük, s pár órán át hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután olajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a kacsamelleket, erős tűzön pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, a zöldségeket és a gyümölcsöket. Fedő alatt, közel egy órán át pároljuk, s közben apránként hozzáadjuk a fehérbort. Ha a hús megpuhult, kivesszük a párolóedényből, félretesszük, s a főzéshez használt zöldségeket zsírjára pirítjuk, majd a pecsenyelén pirosra sütjük a kacsamelleket. A húst felszeletelve, saját szaftját aláöntve, párolt rizzsel vagy burgnyakrokettel és savanyú-édes almacsatnival tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.