Elkészítés: A kacsamellfiléket sóval, borssal, majoránnával megfűszerezzük, s pár órán át hűvös helyen állni hagyjuk. Ezután olajat hevítünk egy serpenyőben, beletesszük a kacsamelleket, erős tűzön pár percig pirítjuk, majd hozzáadjuk a felkarikázott hagymát, a zöldségeket és a gyümölcsöket. Fedő alatt, közel egy órán át pároljuk, s közben apránként hozzáadjuk a fehérbort. Ha a hús megpuhult, kivesszük a párolóedényből, félretesszük, s a főzéshez használt zöldségeket zsírjára pirítjuk, majd a pecsenyelén pirosra sütjük a kacsamelleket. A húst felszeletelve, saját szaftját aláöntve, párolt rizzsel vagy burgnyakrokettel és savanyú-édes almacsatnival tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.