Előkészítés: A hússzeleteket vízszintesen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen, és széthajtjuk. Leterítjük folpackkal, és kissé kiverjük. Meghintjük sóval és borssal.
Elkészítés: Mindegyik húsra 1-1 szelet sajtot és sonkát fektetünk, összehajtjuk, jól összenyomkodjuk, és fogvájóval összetűzzük. A tojást felverjük, a lisztet és a zsemlemorzsát mély tálkába szórjuk. A húst először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, azaz kipanírozzuk. Felforrósítjuk az olajat, belefektetjük a húsokat, és fedő alatt egyik oldalukat kb. 8 percig sütjük. Levesszük a fedőt, megfordítjuk a húsokat, és másik oldalukat további 6 percig sütjük. Papírkendőre szedjük, felitatjuk róluk az olajat, és burgonyapürével és/vagy salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.