Előkészítés: A hússzeleteket vízszintesen kettévágjuk, de nem vágjuk át teljesen, és széthajtjuk. Leterítjük folpackkal, és kissé kiverjük. Meghintjük sóval és borssal.
Elkészítés: Mindegyik húsra 1-1 szelet sajtot és sonkát fektetünk, összehajtjuk, jól összenyomkodjuk, és fogvájóval összetűzzük. A tojást felverjük, a lisztet és a zsemlemorzsát mély tálkába szórjuk. A húst először lisztbe, majd tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk, azaz kipanírozzuk. Felforrósítjuk az olajat, belefektetjük a húsokat, és fedő alatt egyik oldalukat kb. 8 percig sütjük. Levesszük a fedőt, megfordítjuk a húsokat, és másik oldalukat további 6 percig sütjük. Papírkendőre szedjük, felitatjuk róluk az olajat, és burgonyapürével és/vagy salátával tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.