Elkészítés: A nagyobb kockákra vágott húst lisztben megforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Nagyobb lábasban, kevés olívaolajban a kakukkfüvet és a zsályalevelet megfuttatjuk, rádobjuk a húst, hirtelen kisütjük, majd kiszedjük.
Az alapzsiradékban megdinszteljük a fokhagymát, majd a kockára vágott zöldségeket (hagymát, répát, szárzellert), és kevés paradicsompürét adunk hozzá. Fűszerezzük, visszarakjuk a húst, és felöntjük folyamatosan borral és alaplével. Kb. 1-1,5 órán át, fedő alatt, lassú tűzön puhára főzzük.
Amikor elkészült, friss gremolatát készítünk hozzá (az apróra vágott fokhagyma, citromhéj, kömény, petrezselyem keveréke), és megszórjuk vele az ételt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.