Elkészítés: A borjúszűzről eltávolítjuk mindkét végét, lehártyázzuk. Csak a törzsét használjuk, melynek minden oldalát nagy hőfokon hirtelen pirosra sütünk. Sózzuk, borsozzuk, megkenjük magos mustárral, megforgatjuk az apróra vágott zellerlevél, petrezselyemzöld, bazsalikom és reszelt parmezán keverékében.
Sütőben még tovább sütjük 180 fokon 8–10 percig. Tálalásig pihentetjük, majd szeleteljük.
A túrót kikeverjük a tejszínnel, a tojássárgájával, ízesítjük, majd hozzáadjuk a főtt csuszatésztát és a tojások felvert habját. Szilikonformába rakjuk, és 160 fokos sütőben 30-35 percig sütjük.
A cukkiniből zöldséghámozóval spagetti formát húzunk, amit megpárolunk enyhén sós vajban.
A tárkonyos paprikamártáshoz a megsütött kaliforniai paprika héját lehúzzuk, botmixerrel pépesítjük, ízesítjük tárkonnyal, sóval, majd tejszínnel, vajjal, a rozé borral mártás
sűrűségűre forraljuk.
A felszeletelt húst a csuszafelfújttal, a cukkinivel és paprikás mártással tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.