Elkészítés: A szeletelt, fűszerezett húst megpirítjuk az olajon. Egy másik edényben felhevítjük az olívaolajat, és a reszelt fokhagymát egy picit megpirítjuk benne (ne nagyon, mert keserű lesz). Hozzáöntjük a bort, beletesszük a babérlevelet és a mustárt. Pár perc múlva a vizet is hozzáöntjük, és beletesszük a megsült húsokat. Kb. 25-30 percig lefedve takaréklángon főzzük. A húsokat ezután kiszedjük a felszolgálótálra, a szószt bedig a keményítőliszt hozzáadásával besűrítjük, majd meglocsoljuk vele a húsokat. Köretként krumplipürét kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.