Elkészítés: A májat megmosom, leszedem róla a hártyát, négybe vágom, egy tálba teszem. Bekenem zúzott fokhagymával, borsozom, s öntök rá brandyt, berakom néhány órára a hűtőbe.
Egy serpenyőben libazsírt forrósítok, beleteszem a májat, lefedem, és lassú tűzön elkezdem sütni, majd megfordítom. Addig sütöm, míg szép piros nem lesz. Kb. 15 perc elteltével tűpróbával ellenőrzöm, hogy belül is teljesen átsült. Ráöntöm a megmaradt brandyt, sózom.
Amíg a máj sül, karikára vágom a lilahagymát, sózom, borsozom, csepegtetek rá citromot.
A májat egy tányérra rakom, sózom, szórok rá pirospaprikát, melegen tartom, a serpenyőben egy kicsit dinsztelem a hagymát, a máj mellé teszem. Fehér kenyérrel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.