Elkészítés: A sertéscombot csíkokra vágjuk. A felhevített olajban (vagy zsírban) a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk, majd hozzáadjuk a felvágott húst. Amikor a hús elkezd pirulni, megsózzuk, megborsozzuk, majd addig pirítjuk, amíg a levét elfővi. Amikor ez kész és aranysárgára pirult a hús, majoránnával, tört borssal, és finomra vágott vagy reszelt fokhagymával fűszerezzük. Ezután kevés petrezselyemlevéllel szaftos állagúra engedjük fel, és addig forraljuk, amíg pörköltszaft állagú lesz.
A pecsenyeléhez olajban (vagy zsírban) egy kis doboz paradicsompürét barnára pirítunk. Ezután hozzáadjuk a lisztet, és együtt tovább pirítjuk világos barnára. Felengedjük vízzel, majd sóval, tört borssal, kevés köménnyel, zúzott fokhagymával és egy kis ételítesítővel fűszerezzük. Jól összeforraljuk, majd leszűrjük.
Az időközben megtisztított burgonyát 1x1 cm-es kockákra vágjuk, majd bő zsiradékban vagy olajban megsütjük. Ha elkészült, lecsepegtetjük, majd összekeverjük az aprópecsenyével. Tálaláskor finomra vágott zöldpetrezselyemmel meghintjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.