Elkészítés: Egy széles, laposabb lábosban felforrósítjuk az olajat, és megfonnyasztjuk a hagymát és a fokhagymát. Beletesszük a cukkinit, megkavarjuk, majd hozzáadjuk a padlizsánt, és 3-4 percen át kavargatjuk. Ezután beletesszük a paradicsomot, sózzuk, borsozzuk, beleszórjuk az oregánót, megkavarjuk, és kb. 15 percig lefedve főzzük.
Ezután a krumplit is hozzáadjuk, és jól, de vigyázva megkavarjuk. Befedjük és még 20 percig főzzük. Ha szükséges, közben meleg vízzel pótolhatjuk a levét.
A végén megszórjuk petrezselyemzölddel. A morzsolt fetát is belekavarhatjuk, de tehetjük csak a tányérunkba is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.