Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedem, lobogó sós vízben 5 percig előfőzöm, majd leszűröm. Közben elkészítem a mártást. A margarinon a lisztet megpirítom, felengedem a tejjel, és néhány percig forralom. A tojássárgákat elkeverem a tejszínnel vagy a tejföllel. A besamelt leveszem a tűzről, és folyamatos keverés közben beleöntöm a tojásos keveréket. Forralni már nem szabad!
Egy tüzálló tálat kikenek margarinnal, beleöntöm a brokkolit, megszórom a csíkokra vágott gépsonkával, nyakon öntöm a mártással, és megszórom a reszelt sajttal.
180-200 fokon kb. 20 perc alatt kész. Jó étvágyat !
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.