Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedve félpuhára főzzük. A spárgát megtisztítjuk, puhára főzzük, félretesszük. A főzővizeket összeöntjük, és kb. 1 kg sárga húsú burgonyát megfőzünk benne héjastól, leszűrjük, hűlni hagyjuk.
2-3 evőkanál vajat felolvasztunk egy lábasban, beleteszünk kb. 50 dkg filézett, kockára vágott csirkecombot. Sóval, borssal és 1 kávéskanál curryvel fűszerezve jól megpirítjuk, majd félretesszük.
Egy sütőtálat kivajazunk, és a megtisztított, félbevágott burgonyákkal és a brokkolirózsákkal körkörösen kirakjuk, ameddig el nem fogynak.
Ezután a spárgadarabokat és a húst rárakjuk.
A vajas szaftot, amiben a hús pirult visszafogjuk, és a tejföllel, valamint 1 evőkanál keményítővel simára habarjuk. Fehérborssal, petrezselyemzölddel és nagyon picike mustárral ízesítjük. Az öntetet kanállal ráadagoljuk a tetejére, és forró sütőbe toljuk.
170-180 fokon 40-45 percig sütjük, szép pirosra.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.