Elkészítés: A csokoládét feltördeljük, és meleg vízfürdő felett az olajjal megolvasztom.
A mogyoróból 7 dkg-ot ledarálok, a többit egészben hagyom.
A tojásokat a cukorral felverem, ha már jó habos, akkor beleöntöm a csokoládét, majd a lisztet, a sütőport, a sót és a mogyorót, végül a szilvát.
A kapott masszát egy kb. 40X30 cm-es kivajazott tepsibe öntöm. 150 fokra előmelegített sütőben megközelítőleg 30 percet sütöm, tűpróbával ellenőrzöm! Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.