Elkészítés: A tésztához a vizet lábasba öntjük, a margarinnal és a kakaóval állandó keverés mellett fölforraljuk. A lisztet a cukorral, a vaníliás cukorral és a szódabikarbónával elkavarjuk, hozzáadjuk a margarinos vízhez, majd belekeverjük a joghurtot, a tojást és a darabokra tört étcsokit is. Előmelegített sütőben 20 percig sütjük (légkeveréses sütőben 180 fokon).
A krémhez a lisztből és a tejből állandó kevergetés mellett sűrű krémet főzünk, majd kihűtjük. A margarint a porcukorral habosra keverjük, teszünk hozzá reszelt citromhéjat, 1 rúd vanília kikapart belsejét és a mascarpone sajtot (ez utóbbi el is hagyható, úgy is nagyon finom krémet kapunk). Ha a krém kihűlt, habverővel jó alaposan összedolgozzuk a kettőt.
A tésztát egy éles késsel két lapba vágjuk, és megtöltjük a krémmel. Bevonjuk a süti tetejét és oldalát is, tetszés szerint díszítjük esetleg felvert tejszínhabbal, olvasztott csokival megcsorgatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.