Elkészítés: A hússzeleteket megmossuk és szárazra töröljük. Egy serpenyőben kevés olajat hevítünk, és a húsok mindkét oldalára kérget sütünk, majd tepsibe rakjuk. Sózzuk, borsozzuk, és a fokhagyma felével bedörzsöljük.
A darált húst apróra vágott hagymával kevés olajon elkezdjük pirítani, s amikor félig megfőtt, hozzáadjuk a felkockázott csirkemájat és a gombát. Kb. 5-6 percig pirítjuk, majd levesszük a tűzről. Amikor már hűlt egy kicsit, hozzáadjuk a tojásokat, a sót, a borsot, az ételízesítőt, a gyömbért (ízlés szerint), valamint a maradék fokhagymát. Jól összevegyítjük, és a tepsiben lévő húsokra halmozzuk.
A tejszínt és a tejfölt összekeverjük, a húsokra öntjük, majd alufóliával lefedve sütőbe téve kb. 1,5 óráig közepes lángon sütjük.
Ez idő elteltével levesszük a fóliát, és a már megpuhult hús tetejére ráreszeljük a sajtot. Végül a tepsis ételt visszatesszük a sütőbe, és megpirítunk a tetejét.
Köretként tört burgonyát, párolt rizst és párolt zöldségeket adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.