Elkészítés: A húst felszeleteljük, rostjait bevagdossuk, és sós tejben néhány óráig áztatjuk.
Közben olajon megpároljuk a reszelt vöröshagymát, s hozzáadjuk a vékonyra szeletelt gombát. Sóval, törött borssal, apróra vágott petrezselyemmel addig pároljuk, amíg a levét elfővi. A tűzről levéve hozzáadjuk a villával szétnyomkodott májpástétomot, és simára dolgozzuk 3 db tejbe áztatott, majd kifacsart zsemlével, sóval, borssal, majoránnával és 2 tojással.
A hússzeleteket leszűrjük, leitatjuk. Teflon sütőben kevés olajon megsütjük, s tűzálló tálra fektetjük. Mindegyikre egy nagy adag tölteléket teszünk. A teflon sütőben maradt pecsenyelével meglocsoljuk, a tetejére reszelt sajtot teszünk, s a sütőben addig sütjük, amíg a sajt ráolvad.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.