Elkészítés: A csirkecombokat előkészítjük, a zsemlemorzsához hozzákeverjük a fűszereket, a tojásokat pedig összekeverjük a tejjel. Belisztezzük a csirkecombokat, majd megforgatjuk a tojásos-tejes keverékben, majd ezt követően meghempergetjük a fűszeres zsemlemorzsában.
Az olajat felforrósítjuk és a combokat ropogósra, pirosra sütjük. A combokat az olajból kivéve vékony kenyérszeletekre helyezzük, hogy a felesleges olajat magába szívja.
Közben elkészítjük a fűszeres burgonyát.
Előmelegítjük a sütőt 230 fokra. A burgonyát megmossuk, 8 hasábba vágjuk. A fűszereket összekeverjük a liszttel. A tejhez hozzáöntjük a tojást és elkeverjük. A tojásos lében a burgonyákat megmártjuk, megszórjuk liszttel, majd tepsibe rakjuk, és megpermetezzük az olajjal. A burgonyát addig sütjük a sütőben, míg aranybarna színű és puha lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.