Elkészítés: Egy nagyobb edényben felforraljuk a tejet a fahéjjal és a reszelt narancshéjjal. Egy másik edényben egy kis tejjel összekeverjük a lisztet és a porcukrot, hozzáadjuk a tojást, és fölverjük, míg egységes masszát nem kapunk. A forralt tejet átszűrjük, és a masszához adjuk. Mérsékelt tűzön addig verjük, míg besűrűsödik. Ezután egy alacsony, szélesebb tálba öntjük, és hagyjuk kihűlni. Amikor kihűlt, hideg, vizes késsel csíkokra vágjuk, megforgatjuk őket lisztben és tojásban, majd kisütjük. Kiszedjük őket papírra, megforgatjuk őrölt fahéjban és cukorban. Eperrel díszítve kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.