Elkészítés: 1. Tegyünk egymás mellé 8 gombóc vaníliafagyit egy sütőpapírral kibélelt tepsire, majd helyezzük őket a fagyasztóba körülbelül 1 órára.
2. Készítsük el a bundát. Tegyük a lisztet, a sütőport, az olajat és a vizet egy nagy tálba, majd kézi habverővel keverjük, amíg homogén elegyet nem kapunk.
3. Melegítsük az olajat a fritőzben 180°C-ra. Vegyük ki a fagylaltgombócokat a mélyhűtőből, majd egyesével mártsuk be őket a lisztes masszába, végül egy lyukacsos kanál segítségével óvatosan helyezzük őket a forró olajba. Egyszerre 3 gombócot süssünk.
4. Az elkészült bundázott gombócokat emeljük ki az olajból, és konyhai papírtörlő segítségével itassuk le róluk a felesleges olajat.
5. A még forró gombócokat hintsük meg porcukorral, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.